Geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder een BKR toetsing is echt moeilijk!

Er vind namelijk altijd wel een BKR toetsing plaats!

Geld lenen zonder BKR toetsing
Wilt u geld lenen zonder dat er een BKR toetsing plaatsvind? Dan zijn uw mogelijkheden beperkt. Maar toch willen wij u graag een aantal opties van geld lenen zonder BKR laten zien. We moeten u dan wel meedelen dat geld lenen zonder BKR toetsing niet zonder risico’s of kosten is. Een klein bedrag lenen zonder een BKR toetsing kon eerst nog wel door middel door een minilening aan te vragen. Tegenwoordig zijn de controles op dergelijke minileningen zo streng geworden dat dit vrijwel onmogelijk is. Er zijn uiteraard nog wel een aantal minilening aanbieders waarbij een klein bedrag lenen zonder BKR mogelijk kan zijn als u aan bepaalde eisen voldoet.

Simpel gesteld zijn er voor het geld lenen zonder BKR toetsing twee mogelijkheden in Nederland mogelijk:
1) Door middel van een minilening (klein bedrag lenen)
2) Door geld te lenen bij familie of vrienden
Op beide vormen van geld lenen gaan wij hieronder iets dieper in.

Een klein bedrag lenen zonder BKR door middel van een minilening
Kleine bedragen via een minilening zijn vaak dure en vooral zeer tijdelijke vorm van geld lenen. Op onze pagina minileningen gaan wij verder op de minileningen in. Kort samengevat is een minilening een vorm van geld lenen waarbij er niet altijd bij de BKR getoetst wordt. Een minilening is vaak een zeer kortstondige lening en in de meeste gevallen moet u het bedrag binnen 30 dagen terug betalen. Doet u dat niet, dan zijn de bijkomende kosten zeer fors.
Natuurlijk zijn er niet alleen nadelen. Eén van de grote voordelen van een minilening is dat het namelijk zeer snel geregeld kan zijn, soms binnen enkele uren. Het is in ieder geval een hele snelle vorm van geld lenen en vaak zonder BKR toetsing.

Geld lenen bij vrienden of familie
Natuurlijk kunt u op simpele manieren geld lenen bij uw vrienden, kennissen of familie. Zij kunnen uiteraard geen BKR toetsing laten uitvoeren. Toch zijn hier risico’s aan verbonden. Er zijn al vele artikelen over geschreven want er zijn ook heel veel slechte ervaringen mee. Vaak heeft een lening aan familie of vrienden tot problemen geleid doordat er niet voldaan kan worden aan het terugbetalen van de lening. Of omdat degene die het geld heeft uitgeleend dit opeens nodig blijkt te hebben. Wees hier dus altijd erg voorzichtig mee.